Myyntiehdot

Kiitos, kun sijoitat itseesi valmennuksellani.

Onnellinen.fi myy valmennuspalveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Pidätämme oikeuden hintojen ja myyntiehtojen muutoksiin.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä sähköpostitse valmennus@onnellinen.fi

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Ostaminen

Osta valmennus saamasi linkin kautta. Voit ostaa palveluita myös ajanvarauksen yhteydessä. Vahvista osto maksamalla se valitsemallasi maksutavalla Onnellinen.fi verkkokaupassa. Vaihtoehtoja ovat luotettava Stripe, luottokorttimaksu tai pankkisiirto. Ostaessasi palvelun/tuotteen, hyväksyt samalla myyntiehdot ja hinnat. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ostostasi. Vahvistuksesta näet ostamasi palvelun, hinnan sekä myös varatun ajan, jos olet ostanut henkilökohtaisen valmennuksen. Olethan siis supertarkka kirjoittaessasi sähköpostiosoitteesi. Jos osoitteessasi on vain yhden merkin virhe, ei vahvistus löydä sähköpostilaatikkoosi. HOX: Jos valitset maksutavaksi pankkisiirron, kirjaa siinä ylös maksut, koska pankkisiirrosta ei lähde sinun sähköpostiisi viestiä.

Maksupalvelun tarjoaja

Pankki- ja luottokorttimaksut käsitellään luotettavan Stripe-järjestelmän kautta. Stripe on yksi suurimmista ja turvallisimmista online maksujärjestelmistä. Kaikki maksutavat on lisäkuluttomia (paitsi luottokortit) ja asiakkaat voivat valita seuraavat maksukortit: Debit- ja luottokortit (Visa, Mastercard tai American Express).

Debit- tai luottokortti ovat luotettava tapa maksaa ja ovat Visan, Mastercardin tai American Expressin turvaamat. Huomaa, että luottokortilla maksusta saatetaan periä lisäkuluja kortintarjoajasta riippuen.

Toimitus

Onnellinen.fi verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat valmennuspalveluita, joihin voi liittyä palvelusta riippuen tapaaminen puhelimitse tai videopuhelun (Zoom) kautta.

Asiakkaan vastuu

Jotta voit käyttää Onnellinen.fi palvelua, tarvitsee sinulla olla maksuton Zoom-sovellus, jonka voit ladata Zoom.us -palvelusta tietokoneellesi, tai puhelimesi sovelluskaupasta. Tarvitset myös laadukkaan internet-yhteyden, kuten valokuidun. Jos Zoom on sinulle vieras, katso täältä ohjeet ohjelman käyttöön.

Asiakkaan vastuulla on myös saapua sovittuun tapaamiseen ajallaan. Jos saavut 5 min myöhässä, aikasi on 5 min vähemmän, kuin mitä olet ostanut, siksi on tärkeä olla linjoilla odottelemassa vaikka muutamaa minuuttia aikaisemmin. Yleensä itsekin tulen linjoille muutamaa minuuttia aikaisemmin.

Peruutukset

Mikäli olet estynyt ennen varaamaasi valmennusta ja haluat siirtää aikasi, ilmoitathan siitä viipymättä valmennus@onnellinen.fi viimeistään 12 h ennen varattua aikaa. Ilman hyvin perusteltua syytä, perumatta jätetty aika katsotaan maksetuksi ajaksi, eikä hyvitystä suoriteta.

Onnellisen vastuuvapauslauseke

Onnellinen.fi ei vastaa etävalmennuksissa käytetyistä laitteista, kuten puhelimesta, tietokoneesta, nettiyhteydestä. Nämä kaikki ovat asiakkaan vastuulla ja asiakas vastaa käyttämiensä laitteiden ja yhteyksien kustannuksesta. Asiakkaana vastaat siitä, että olet tavoitettavissa sovittuna aikana sovitulla tavalla. Onnellinen.fi valmennusten käyttö ei sulje pois mahdollisten lääketieteellisten hoitojen tai terapian tarvetta.

Jaa artikkeli: