Tervetuloa Zoomiin

Zoom on maksuton videoneuvottelusovellus, joka toimii hyvin erilaisilla päätelaitteilla.

Toimi näin osallistuaksesi Zoomiin kanssani.

1. Testaa toimivuus hyvissä ajoin ennen tapaamista, jotta sinulle varattua valmennusaikaa ei kulu yhteyden testaamiseen. 

2. Ennakkoon testatessa voit ladata ohjelmiston puhelimellesi sovelluskaupasta ja läppärillesi osoitteesta www.zoom.us ja ladata sieltä maksuttoman Basic-version Zoomista, mutta tämä ei ole välttämätön, eli sinun ei tarvitse kirjautua Zoomiin.

3. Toinen vaihtoehto on, että hyvissä ajoin ennen tapaamistamme, klikkaat sähköpostiisi tullutta linkkiä.

4. Linkin klikkaaminen avaa alla olevan tyylisen sivun. Klikkaa ”Open Zoom Meetings” eli ”Avaa Zoom kokous”.

5. Saat ilmoituksen, jossa kerrotaan, että päästän sinut pian sisään Zoomiin (The meeting host will let you in soon.) HUOM: Jos testaat yhteyttä huomattavasti aiemmin, voi olla, että saat ilmoituksen, että minulla on toinen Zoom menossa TAI että en ole vielä saapunut paikalle.

6. Yhteyden avauduttua klikkaa ensin ”Join with Computer Audio” eli ”Liity tietokoneen audiolla”, jotta saat äänet toimimaan. Jos läppärissäsi on aktiivisena jokin muu audion lähde, saat ilmoituksen siitä. Toiseksi klikkaa video päälle ja olet valmis valmennukseen 🙂

7. Ryhmävalmennukset nauhoitetaan. Kun osallistut ryhmävalmennukseen (esimerkiksi Rakkautta sisimpään), klikkaa ”Got it” -nappia, kun tämä ilmestyy ruudullesi valmennuksen alettua. Tällä siis Zoom haluaa vahvistuksen siitä, että valmennuksen nauhoittaminen ja julkistaminen on sinulle ok. Huomioithan, että jos tämä ei ole sinulle ok, et voi osallistua valmennukseen livenä, vaan sinut poistetaan valmennuksesta (eli toinen vaihtoehtonappi: Leave Meeting)

Zoom ohje: klikkaaa Got it

Jaa artikkeli: