Onnellisen valmennukset

Kiitos, että olet täällä

Tutustu sivulla olevaan maksuttomaan AjatuspaussiinTM, henkilökohtaiseen valmennukseen, liity Onnellisen käsikirjan jonotuslistalle tai lataa maksutta työkirjani eronneille, e-kirjani surun lempeään työstämiseen liittymällä postituslistalle.

AjatuspaussiTM – Ilmainen 30 minuutin tutustumiskeskustelu

Elämässä voi joskus tuntua siltä, että seuraava askel on epävarma tai tuntematon. Voit tuntea olosi eksyneeksi tai yksinäiseksi. Tässä vaiheessa voi olla hyödyllistä pysähtyä hetkeksi, ottaa aikaa ja tehdä ’AjatuspaussiTM’.

”AjatuspaussiTM” on maksuton, 30 minuutin tutustumiskeskustelu minun kanssani. Tämä aika on varattu sinulle – kysyä kysymyksiä, tutustua minuun ja tapaani työskennellä, ja ennen kaikkea – ottaa hetki itsellesi.

On normaalia tuntea epävarmuutta, kun otat askeleen muutokseen. Siksi ”AjatuspaussiTM” on suunniteltu siten, että voit tuntea olosi turvalliseksi ja ymmärretyksi, ja voit tutustua minuun ja valmennusmenetelmiini ennen minkäänlaista sitoutumista.

Sinulla on oikeus olla onnellinen. Ja ensimmäinen askel tällä matkalla voi olla juuri tämä ”AjatuspaussiTM”. Anna itsellesi lupa pysähtyä, hengittää syvään ja kokea, mitä seuraava askel voisi olla.

Varaa aika nyt ’AjatuspaussiinTM painikkeesta. On aika aloittaa uusi alku – sinulla on lupa olla onnellinen.


Henkilökohtainen valmennus

Onko onnellisuuden avaimet kadoksissa?

Olen tässä sinua varten – olitpa sitten eroa pohtiva, eronnut, tyytymätön elämääsi tai kaipaat muuten tukea elämänmuutoksessa. Lempeän ja hyväksyvän lähestymisen avulla autan sinua katsomaan tilannettasi uudesta näkökulmasta. Opetan sinulle työkaluja, jotka auttavat sinua hyväksymään menneisyytesi, antamaan anteeksi ja löytämään sisältäsi uuden voiman ja onnellisuuden.

Valmennusohjelmani kestää neljä viikkoa. Aikataulu on joustava ja räätälöidään yhdessä sinun tarpeidesi mukaan. Tavoitteena on, että sinä saat tarvitsemasi tuen ja opastuksen, jotta voit kokea elämäsi täysin – sekä surun että ilon, menetyksen ja uuden löytämisen.

Saat minulta tukea koko matkasi ajan, mutta prosessi on sinun. Matkallasi saatat kohdata haasteita, mutta tiedän, että voit selvitä niistä. Minä olen tässä sinua varten, auttamassa sinua löytämään oman tiensä ja löytämään rauhan ja onnellisuuden, joka on aina ollut sinussa.

Jotta voimme yhdessä tarkastella, sopiiko valmennukseni sinulle, tarjoan sinulle ilmaisen 30 minuutin ”AjatuspaussiTM” -keskustelun. Tämä on aikaa sinulle – aikaa kysyä, aikaa tutustua ja aikaa hengittää.

On aika tehdä muutos. On aika löytää oma tiesi kohti onnellisuutta.

Varaa ensin aika maksuttomaan AjatuspaussiinTM.

Onnellisen käsikirja

Sukella syvälle onnellisuuteen

Uskon, että onnellisuus on taito, jonka jokainen meistä voi oppia. Se on kuin käsikirja, jota voi seurata. Siksi olen kehittänyt valmennuspaketin, ’Onnellisuuden käsikirjan’.

Tämä ryhmävalmennus tarjoaa sinulle konkreettiset työkalut ja menetelmät, joilla voit oppia luomaan onnellisuutta omassa elämässäsi. Haluan tehdä matkastasi kohti onnellisuutta mielekkään ja hauskan. Se on investointi itseesi ja tulevaisuuteesi. Lue lisää ja tule mukaan!

Jaa artikkeli: