Onnellisen valmennukset

Lataa e-kirjani maksutta tai varaa aika valmennukseen.

Kiitos, että olet täällä

Tutustu sivulla olevaan maksuttomaan kartoitukseen ja lataa maksutta e-kirjani Olet enemmän kuin surusi. Vaikka kokemasi tunne ei ole nyt juuri suru, saat kirjasta apua myös muiden tunnetilojen ymmärtämiseen.

Lataa e-kirja Olet enemmän kuin surusi

AjatuspaussiTM eli hetki kartoittaa, missä olet

Selkeytä ajatteluasi maksuttomalla kartoituksella eli AjatuspaussillaTM, kun kaipaat tulla kuulluksi ja haluat selkeyttä ajatuksiisi. Voit varata ajan AjatuspaussiinTM, jos haluat katsoa kohtaako meidän kemiat valmennettavan ja valmentajan välillä.

Missä olet nyt?

Ehkä olet nyt tilanteessa, missä koet olosi turvattomaksi? Ehkä takerrut menneisyydessä tapahtuneeseen asiaan, jonka olet kokenut epäoikeudenmukaisena? Olet menettänyt jonkun läheisen? Uupunut? Mietit parisuhdekiemuroita? Ehkä hyväntahtoisuuttasi on käytetty väärin? Mielesi on täynnä kysymyksiä ja pohdintaa, mutta et ole saanut selkeyttä ajatteluusi?

Onko AjatuspaussiTM juuri sinulle?

Olet jäänyt jollain lailla jumiin suruun, ahdistukseen, vihaan, pelkoon tai kriisiin. Elämä tuntuu suoraan telkkarista vedetyltä draamalta. Et oikein tiedä miten lähteä helpottamaan oloa ja jaksamista? Ajatukset pyörivät mielessäsi turhankin vilkkaasti ja olo voi tuntua hankalalta tai ahdistuneelta. 

Tiedostat, että elämän hyvät asiat ovat tarkoitettu myös sinulle, mutta et juuri nyt oikein tiedä miten tämä tulisi todeksi omassa elämässäsi.

Mitä AjatuspaussissaTM tapahtuu? 

Puhelun aikana teen sinulle muutamia kysymyksiä, joiden avulla autan sinua löytämään vastauksia sisäiseltä viisaudeltasi. 

AjatuspaussiTM ei velvoita sinua tulemaan valmennukseeni, vaan se on puhtaasti aika sinulle. Aikaa on varattuna 30 min ja aika on sinulle maksuton. Jos et päädy tulemaan valmennukseeni, saat AjatuspaussissaTM selkeytystä siihen, mitä tehdä seuraavaksi.

AjatuspaussissaTM pääset tutustumaan minuun ja minä sinuun. Lue henkilökohtaisesta valmennuksesta vierittämällä sivua hieman alaspäin.

Henkilökohtainen valmennus

Onko henkilökohtainen valmennus juuri sinulle?

Onko elämässäsi tapahtunut iso muutos, jota et olisi halunnut? Ehkä juuri tällä hetkellä koet olevasi eksyksissä surussa. Ikäänkuin olisit kadottanut suunnan, minne mennä. Mietit voitko luottaa siihen, että elämä kantaa?

Haluat ymmärtää sen sisäisen voiman, josta niin monet puhuvat. Nyt kuitenkin tuntuu, että junnaat vain paikallasi, etkä löydä keinoa miten päästä eteenpäin?

Tiedostat, että vain muutos on elämässä pysyvää, mutta silti haluat, että jotkut asiat elämässäsi ovat pysyviä? Salli itsellesi lähteä kohti muutosta ja anna itsesi kokea oman voiman herääminen. Uskon vakaasti, että meidän tehtävämme tässä elämässä on olla onnellisia. Joskus tuo ajatus voi tuntua tosi kaukaiselta. Autan sinua löytämään sen.  

Mitä henkilökohtaisessa valmennuksessa tapahtuu?

Kysyn sinulta kysymyksiä ja ohjaan harjoituksia, joiden avulla löydämme yhdessä ne henkiset esteet, jotka estävät sinua pääsemästä irti ikävän olon kierteestä.

Henkilökohtainen valmennus on myös sinulle, joka haluat oppia parantavan anteeksiannon voiman.

En kerro, kuinka sinun tulee elää sinun elämääsi, mutta autan sinua kysymyksilläni ja harjoituksilla oivaltamaan vastaukset oman elämäsi kysymyksiin.

Varaa ensin aika maksuttomaan AjatuspaussiinTM.

Haluatko Onnellisen uutiset sähköpostiisi?

Onnellisen uutiset kolahtavat sähköpostiisi säännöllisen epäsäännöllisesti. Kerron hyviä uutisia, lohduttavia sanoja, vinkkejä iloon, sekä muita Onnellisen kuulumisia. Kiitokseksi tilaamisesta, saat maksutta e-kirjani ”Olet enemmän kuin surusi” sekä meditaation ”Sukellus sisimpään”. Tilaamalla Onnellisen uutiset, annat luvat tietojesi tallentamiseen ja viestien lähettämiseen 🙂

Jaa artikkeli: