Rakkautta sisimpään

La 20.5. klo 12-14 (REKISTERÖINTI VALMENNUKSEEN PÄÄTTYNYT)

Hei sinä ihana ihminen! Kaipaatko uudenlaista yhteyttä elämään ja toisiin ihmisiin? Haluat ymmärtää enemmän, miksi lapsesi, puolisosi, exäsi tai joku muu käyttäytyy miten käyttäytyy tai vaikkapa narsisti? Haluat lisätä rakkauden tunnetta sisälläsi? Ymmärtää, miten työstää häpeää?

Valmennukseni tarjoaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää elämää ja itseäsi paremmin ja se vastaa kultaiseen kysymykseen: ”Miten voin saada toisen ihmisen ymmärtämään asian minun kannaltani?”. Se auttaa sinua löytämään uusia tapoja käsitellä menneitä kokemuksia ja opettaa sinulle uusia taitoja, joita voit käyttää tulevaisuudessa. Olen varma, että huomaat positiivisia muutoksia elämässäsi ja löydät uudenlaisen innostuksen elämään.

Rakkautta sisimpään valmennus auttaa vahvistamaan itsetuntemusta, lisäämään itseluottamusta ja parantamaan henkilökohtaisia ihmissuhteita. Valmennus tarjoaa käytännön työkaluja ja strategioita, joiden avulla voit käsitellä menneitä haasteita ihmissuhteissasi ja löytää uudenlaisen tavan ajatella ja kokea elämää.

Katso valmennuksen esittely videolta ⬇️

Katso video valmennuksen esittelystä
ero, avioero, suru, häpeä

Tämä Rakkautta sisimpään -minivalmennus on sinulle, jos:

  • Haluat hoivata haavoja narsistisesta kohtelusta.
  • Olet edelleen haavoilla kokemastasi koulu- tai työpaikkakiusaamisesta.
  • Syytät itseäsi (tai jotain muuta ihmistä) tapahtumasta, josta on kulunut jo vuosia, mutta samalla tiedät, ettei tämä ajattelu ole tuonut mitään hyvää sinulle ja haluat nähdä tavan ajatella toisin.
  • Takanasi on kipeä ero, etkä tiedä miten voit löytää luottamuksen uudelleen.

Rakkautta sisimpään

Lauantaina 20.5.2023 klo 12-14

Hinta 97 €

Minivalmennus tapahtuu Zoom-sovelluksen kautta. Luethan täältä lisää, jos ohjelma on sinulle vieras.

Jos et pysty osallistumaan livenä, saat minivalmennuksesta tallenteen sähköpostiisi, joka on käytössäsi 2 kk.

Rakkautta sisimpään -minivalmennuksen kuvaus
Pirjo Isorinne, valmentajasi surussa - Onnellinen.fi

Olen Pirjo Isorinne, Onnellinen.fi:stä ja olen sinun valmentajasi.

Olen valmentanut jo vuodesta 2010, alkuun keskityin muuttamaan ihmisillä vahingollisia uskomuksia rakastavimmiksi, nyt pitkän tauon jälkeen autan ihmisiä surussa.

Kerron maksuttomassa e-kirjassani oman tarinani, kuinka vajaan vuoden sisään sain aivoinfarktin, lasteni isä menehtyi autokolarissa saamiinsa vammoihin, äitini ja isäpuoleni menehtyivät pitkäaikaisen sairastamisen seurauksena, sekä sydäntäni operoitiin, jotta aivoinfarkti ei enää uusisi.

En tiennyt enää mihin uskoa. Koko uskomusjärjestelmäni meni pirstaleiksi. Pala palalta uskomusjärjestelmäni eheytyi. Arvomaailmani pysyi samana, mutta syveeni.

Uskon, että meidän tarkoitus on olla onnellisia ja haluan auttaa sinua näkemään maailmasi hieman toisenlaisesta näkökulmasta, jotta sinäkin pystyt sallimaan itsellesi luvan olla onnellinen.

Marika T.

Herätteli ajattelemaan sekavina olevia omia tunteita ja antoi niitä työkaluja asian käsittelyyn ja tunteen, että itse voi hallita asiaa! Selkeiden esimerkkien avulla pystyi rauhassa omaan tahtiin luennon aikana saamaan omat kokemukset käsittelyyn mieleenssään! Jäi rauhallinen hyvä olo luennon jälkeen ja ehkä sellaiset rakkauden täyteisemmät silmälasit päässä nyt😍KIITOS Pirjo❤️

Teemu A.

Huikeaa! Puolessatoista tunnissa sain ahaa-elämyksen siitä, miksi puolisoni jutut ovat minua ärsyttäneet. Nyt ymmärrän asian eri tavalla, mikä lisäsi heti rauhallisuutta sisälläni. Suuret kiitokset Pirjolle!

Milja M.

Valmennus sai mietteliääksi. Mietin, että tämä tieto olisi pitänyt saada jo 20 vuotta sitten. Monelta murheelta olisin säästynyt, kun olisin ymmärtänyt enemmän omia tunteitani. No, parempi myöhään ko ei milloinkaan 😀 Kiitos, suositan tätä aikuisille lapsilleni!!!

Asiakaspalaute
Asiakaspalaute
Asiakaspalaute
Jaa artikkeli: