Oma onnellisuus on valintasi ja vastuusi

Tänään sukellamme syvään ja tärkeään aiheeseen – onnellisuuteen. Onnellisuus, tuo yksinkertainen mutta monitahoinen tila, joka näyttää olevan niin kaikkien ulottuvilla, mutta jota toisinaan tuntuu olevan niin vaikea tavoittaa. Sana herättää joissain ihmisissä tympääntyneisyyttä, kun toisissa hymyä.

Onnellisuus on matka, ei määränpää. “Kliseinen” lause, mutta niin totta. Jokainen meistä löytää oman polkunsa onnellisuuteen, ja se polku on yhtä ainutlaatuinen kuin me itse olemme. Se ei ole vain seurausta ulkoisista olosuhteista tai ympäristöstä, vaan ennemminkin sisäisestä valinnasta, omasta asenteesta ja kyvystä löytää kiitollisuutta ja iloa jokapäiväisestä elämästämme.

Meidän on oltava valmiita tekemään aktiivinen valinta onnellisuuden puolesta. Se vaatii itsetuntemusta, rohkeutta ja vastuun ottamista omasta elämästämme. Tämä ei tarkoita, että jokaisen hetken pitäisi olla täynnä iloa ja nautintoa. Se tarkoittaa, että hyväksymme elämän kaikki sävyt – ilot, surut, pettymykset ja menestykset – ja ymmärrämme, että ne kaikki ovat osa inhimillistä kokemusta.

Mutta miten voimme tehdä tämän valinnan käytännössä?

Avain on muistaa, että onnellisuus syntyy pienistä asioista. Se voi olla tuoreen kahvin tuoksu aamulla, läheisen hymy, kaunis auringonlasku tai oivallus uudesta oppimisesta. Kun alamme tietoisesti havaita ja arvostaa näitä pieniä ilon ja onnen hetkiä, huomaamme, että onnellisuus ei olekaan niin saavuttamaton kuin ehkä joskus olemme ajatelleet.

Onnellisuuden valinta ei aina ole helppoa. Se vaatii meitä kohtaamaan omat pelkomme ja haavoittuvuutemme, ja sen myötä myös omat rajoituksemme. Se vaatii meitä kyseenalaistamaan omat uskomuksemme ja asenteemme. Mutta se on matka, joka on sen arvoinen.

Onnellisen valmennukset voivat olla tehokas työkalu tällä matkalla. Se voi auttaa sinua löytämään oman onnellisuutesi lähteen, tarkastelemaan esteitä ja rajoittavia uskomuksia, ja löytämään strategioita, jotka tukevat sinua tällä matkalla. Onnellisuus ei ole tavoite, joka saavutetaan yksin. Se on matka, jolla saamme tukea ja rohkaisua ympärillämme olevilta ihmisiltä, ja jossa voimme myös itse tukea ja rohkaista muita.

Olen tässä matkalla kanssasi. Tahdon tukea sinua, rohkaista sinua ja auttaa sinua löytämään omat voimavarasi, jotka johtavat sinut kohti onnellisuutta. Me kaikki ansaitsemme onnellisen elämän. Ja uskon, että jokainen meistä pystyy löytämään sen omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Tämä matka alkaa nyt. Oletko valmis valitsemaan onnellisuuden?

Jaa artikkeli:

Similar Posts