Miten vatsa rauhoittui – Kokemuksia Arctic Boosterista

Arctic Nutrition kokemuksia – Mainos Arctic Nutrition

Tiedätkö, rakas kanssakulkijani, olen vuosikymmeniä yrittänyt löytää tasapainoa vatsalleni, tuolle arvaamattomalle ja oikukkaalle osalle minua.

Ystäväni ovat ihmetelleet hymähdellen jo monta vuotta, että ”Milläs ruokavaliolla sinä tällä kertaa olet?” tai ”No mitä sinä nyt tällä kertaa saat syödä?”. Olen kokeillut monenkirjavaa valikoimaa erilaisia ruokavalioita, aina mystisestä fodmapista eksoottiseen raakaruokavalioon, vihreään kasvisruokavalioon, ja jopa VHH:ta ja tiukkaa ketogeenista. Olen myös kokeillut erilaisia ravintolisiä, niin pienten luontaistuotekauppojen aarteista suurten verkostojen lupaaviin purkkeihin. Mutta ei, apua ei löytynyt. Jotenkin aloin ajatella, että minun on vain opittava elämään tämän kiusallisen vaivani kanssa, kuin se olisi jokin elämäni taustamelu, joka ei koskaan hiljene.

Sitten alkukesästä, kuin taivaan lahjana, kotimainen Arctic Nutrition kolkutti ovelle. Alkuhaastattelussa en maininnut vatsastani yhtään mitään, vaan keskityin toiseen elämäni haasteeseen: vaihdevuosioireiden taltuttamiseen. Voitko kuvitella Arctic Nutrition kokemuksen yllätykseni, kun huomasin tämän uuden, lumoavan tuotteen lieventävän ei ainoastaan vaihdevuosioireitani, vaan myös saavan vatsani tuntumaan levollisemmalta, kuin se olisi viimein löytänyt rauhan?

Voit varmasti kuvitella, että kun olen hakenut apua vuosikausia sitä saamatta, en ihan hevillä usko oireiden lievennyttyä, että siitä olisi kiittäminen tätä uutta tuotetta. Olenhan kokenut pettymyksen katkeruuden niin monta kertaa ennenkin; tuntui kuin jokin olisi auttanut, mutta vain hetken verran. Niinpä jatkoin toiveikkaana, mutta samalla varpaillani ja epäluuloisena tämän uuden tuotteen käyttöä. Ja lopulta minun oli tunnustettava, että vatsani ei ole ollut ikinä aikaisemmin näin pitkään näin levollinen. Vieläkin varovaisesti aloin myöntämään, että olen löytänyt vihdoin ja viimein tuotteen, joka oikeasti toimii! Nyt en enää voi olla hiljaa tästä!

Tutustu Arctic Nutrition Boosteriin tästä

Premium asiakkaana saat alennusta jopa -30%. Lue eduista tästä. Tällä hetkellä Premium asiakkaan kirjaus tehdään edustajien toimesta. Lähiaikoina asiakas voi tehdä tilauksen suoraan verkkokaupasta. Sitä odotellessa autan mielelläni sinua tilauksen tekemisessä. Laita minulle viestiä valmennus@onnellinen.fi tai whatsappia.

Mikä tämä Arctic Booster on?

Kyseessä on tuote nimeltä Booster, joka sisältää puolukkaa ja noni-hedelmää. Nämä kaksi ainesosaa tekevät yhdessä ihmeitä, koska tukevat toinen toisensa positiivisia terveysvaikutuksia.

Monet meistä kärsivät, koska syömme huonosti, emme lepää tarpeeksi tai liikumme liian vähän. Booster auttaa näissä ongelmissa.

Arctic Nutrition kokemuksia noni-hedelmästä
 • Tunnetaan yli 4000 vuotta vanhana lääkekasvina.
 • Auttaa kehoa voimaan paremmin, kun olo on stressaantunut.
 • Voi lievittää kipuja.
 • Auttaa nostamaan mielialaa ja unen laatua.
 • Noni-hedelmässä on myös antioksidantteja, jotka auttavat kehoa taistelemaan sairauksia vastaan.
Arctic Nutrition kokemuksia puolukasta
 • On tutkittu Suomessa jo 1800-luvulta lähtien.
 • Auttaa torjumaan tulehduksia, kuten virtsatietulehduksia.
 • Tekee hyvää suolistolle ja parantaa vastustuskykyä.
 • Voi auttaa painonhallinnassa.
 • Puolukassa on paljon C-vitamiinia, joka auttaa kehoa voimaan paremmin.
 • Puolukassa on polyfenolisia yhdisteitä, joilla on myönteisiä vaikutuksia terveydelle. Polyfenolit ovat kuin pieniä supersankareita, jotka taistelevat pahiksia eli tulehduksia vastaan kehossamme!

Miten voit käyttää Arctic Boosteria?

 • Suositus 2 kapselia päivässä.
 • Aamulla otettuna: Parantaa aineenvaihduntaa ja antaa energiaa.
 • Illalla otettuna: Auttaa nukkumaan paremmin.
 • Voit myös avata kapselit ja sekoittaa jauheen smoothieen tai jogurttiin.

Voisiko tästä olla apua sinulle? Millainen sinun Arctic Nutrition kokemus voisi olla? Laita minulle viestiä valmennus@onnellinen.fi osoitteeseen, niin soitellaan!

Jaa artikkeli:

Similar Posts