Aloita maailmasi muuttaminen itsestäsi

Hei rakas kanssakulkijani! Olen Pirjo ja olen täällä sinua varten, kun haluat päästää irti pelosta, ahdistuksesta tai surusta ja löytää itsesi uudelleen. Olen tehnyt töitä mielentoiminnan parissa jo vuodesta 2010.

Omien kokemieni elämäni haasteiden pohjalta haluan auttaa ihmisiä näkemään, mikä vaikutus ajatuksilla on tunteisiin ja sitä kautta onnellisuuteen. Haluan auttaa sinua löytämään itsesi uudelleen. Haluan myös auttaa sinua mahdollisten terveyshaasteiden kanssa, jos sinulla kiinnostaa löytää sairastumisen henkinen merkitys tai löytää helpotusta ja uutta näkökulmaa sairauden tuomaan suruun tai ahdistukseen.

Pirjo Isorinne - Onnellinen.fi
Pirjo Isorinne – Suruvalmentaja – Onnellinen.fi

AUTAn sinua vaikeissa hetkissä

Pelko voi aiheutua monista eri tekijöistä. Autan sinua, jos koet jääneesi ikäänkuin jumiin pelkoon, suruun, ahdistukseen tai vihaan. Etkä tiedä miten päästä pois. Ehkä jopa koet, että vakavuudesta on tullut osa identiteettiäsi. Et tiedä, millainen ihminen olet ilman tunnetaakkaasi. Kuitenkin syvällä sisimmässäsi haluat ymmärtää, miltä tuntuu olla onnellinen.

Parantava anteeksianto

Missä on tahto, sieltä löytyy keinot. Voit kokea, ettet voi ikinä antaa anteeksi sitä, mitä olet joutunut kokemaan. Autan sinua ymmärtämään, mitä on parantava anteeksianto ja miksi se on lempeä teko ennenkaikkea sinulle. Parantavan anteeksiantoharjoituksen jälkeen et pysty tuntemaan enää vihaa.

Voit aloittaa kolmella eri tavalla

Voit varata ajan maksuttomaan AjatuspaussiinTM, jossa autan sinua löytämään sen, mihin sinun kannattaa juuri nyt keskittyä. Henkilökohtaisessa valmennuksessa ohjaan sinua harjoituksin, tehtävin ja kysymyksin löytämään vastauksen omalta voimaltasi. Voit liittyä myös Onnellisen sisäpiiriin, joka on ryhmäni Facebookissa.

Oma tarina


Voit ladata E-kirjani ”Olet enemmän kuin surusi” maksutta. E-kirja sisältää lempeitä keinoja surusta toipumiseen. Saat kirjastani ajatuksia tunteiden käsittelyyn, vaikka se ei olisi juuri suru, mitä koet.

E-kirjassani kerron myös oman tarinani, kuinka vajaan vuoden sisään sain aivoinfarktin, lasteni isä menehtyi autokolarissa saamiinsa vammoihin, äitini ja isäpuoleni menehtyivät pitkäaikaisen sairastamisen seurauksena, sekä sydäntäni operoitiin, jotta aivoinfarkti ei enää uusisi. En tiennyt enää mihin uskoa. Koko uskomusjärjestelmäni meni pirstaleiksi. Pala palalta uskomusjärjestelmäni eheytyi. Arvomaailmani pysyi samana, mutta syveni.

Olen toiminut vuodesta 2010 valmentamisen parissa. Aikaisemmin tein paljon töitä vahingollisten uskomusten muuttamiseksi, koska ihminen tarvitsee toisen ihmisen auttamaan löytämään toisenlainen tapa lähestyä hänen omaa elämää. Tällä on positiivinen vaikutus hyvinvointiin. Valmennuksessani on käynyt myös ihmisiä, joiden oireille lääkäri ei ole löytänyt selitystä, mutta oireet ovat jääneet pois, kun on käsitelty uskomuksia. Mieli on ihmeellinen. Siellä on lukkoja, joista emme ole tietoisia ennen kuin joku lempeästi niitä kopauttaa.

Jokainen meistä on omien ajatustensa summa.
– Earl Nightingale

Koulutukseni

 • NVC Rauhallistaja (Rauhallistamo)
 • Licensed Master Practitioner of NLPTM
 • Theta Healing Advanced PractitionerTM
 • Henkinen valmentaja
 • Energiahoitaja

Opettajiani

 • Lars E. Granskog
 • Sami Minkkinen
 • Ilkka Rajala
 • Gary R. Renard
 • Sanna & Ville Kinanen
 • Ilkka Hikipää
 • Mikko Sjögren
 • Tiia Konttinen
 • Mika Heinonen
 • Suvi Bowellan
 • Eila Karppinen

Onnellisen visio

Haluan auttaa ihmisiä vapautumaan henkisistä taakoista ja ymmärtämään itseään paremmin, koska se itsetuntemus on tie onnelliseen elämään.

Jos ihminen haluaa päästää irti surusta, tulee hänen ymmärtää, ettei hänen tarvitse päästää irti rakkaudesta.

Varaa aika maksuttomaan 20 minuutin Onnellisen AjatuspaussiinTM.

Haetko vain kirkastusta omaan ajatteluun? Silloin AjatuspaussiTM on sinua varten. Haluan auttaa sinua kirkastamaan sen, missä olet nyt ja mihin sinun kannattaa keskittää voimavarasi juuri nyt.

Jaa artikkeli: