Onnellisen käsikirja

blonde on vacation, thailand, tourist

Onko elämässäsi toistuvia ikäviä tilanteita? Oletko eronnut?

Unelmoitko elämästä, jossa voit hyväksyä menneisyytesi, nauttia tästä hetkestä ja odottaa tulevaisuutta innolla? Kaipaatko rauhaa ja tasapainoa, joka lähtee syvältä sisältäsi, riippumatta ulkoisista olosuhteista? Toivotko löytäväsi yhteyden itseesi uudella, entistä syvemmällä tasolla, jossa kukaan muu ei määritä sinua?   Jos vastasit kyllä, haluan kertoa sinulle, että se elämä, josta unelmoit, on saavutettavissa. Olen täällä auttaakseni sinua vapauttamaan itsesi menneisyyden painolastista, löytämään sisäisen voimasi ja ohjaamaan sinua kohti syvempää onnellisuutta, joka lähtee sinusta itsestäsi.
Psst. Tämä on Onnellisen käsikirja eron kokeneille. Etsitkö ehkä Onnellisen käsikirjaa yrityksille?

Onnellisen Käsikirja - Avain uuteen alkuun ja syvempään onnellisuuteen

Onnellisen Käsikirjan avulla opit tunnistamaan ja kohtaamaan syvimmät pelkosi, jotta voit lopulta päästää irti menneisyydestä ja aloittaa uuden, valoisamman luvun elämässäsi. Tämä ei ole pelkkä kirja, vaan matka itsetuntemukseen, itsemyötätuntoon ja rakkauteen itseäsi kohtaan.   Ero on usein elämän suurimpia muutoksia ja sen käsitteleminen voi olla haastavaa. Ero voi myös avata oven uuteen itsetuntemukseen ja henkiseen kasvuun. Onnellisen Käsikirjan avulla saat työkalut, joiden avulla voit kohdata ja käsitellä eron tuomat tunteet sekä löytää sisältäsi sen voiman ja rohkeuden, joka sinulla on aina ollut.
Onnellisen käsikirjan valmennus alkaa:
15.9.2023 (myöhäisempi ajankohta, sillä olen kohdannut haasteita uuden alustan käyttöönoton kanssa)
Valmennus on rakennettu niin, että voit hypätä mukaan milloin vaan!
Valmennuksen hinnat:
Ennakkohinta yhdessä erässä 970 € (ovh 1500 €)
Ennakkohinta 12 erässä 97 €/kk (ovh 150 €/kk)
Molemmat hinnat sisältävät alv 24%
Huomoithan, että maksusivu aktivoituu lähempänä syyskuuta.
Älä anna menneisyyden määrittää tulevaisuuttasi. Aloita uusi luku elämässäsi Onnellisen Käsikirjan avulla. Sinä olet sen arvoinen. Tervetuloa matkalle kohti todellista onnellisuutta.   Onnellisen käsikirja sisältää 12 moduulia, joita voit opiskella omalla ajallasi. Järjestän kerran kuukaudessa liven, jossa vastaan kysymyksiin. Livestä tulee tallenne.  Voit hypätä mukaan ohjelmaan milloin vain! Aloita varaamalla maksuton puhelu minulle. Ymmärrän, että ajatus puhelusta voi tuntua jännittävältä. Haluan rauhoittaa sinua: ensimmäinen puhelumme on täysin rento ja paineeton. Se on turvallinen tila, jossa voimme tutustua toisiimme ja kartoittaa tarpeitasi - ei pakkomyyntiä, vain tukea. Uskalla astua ensimmäinen askel kohti muutosta – varaa ilmainen puheluaika nyt.

Onnellisen Käsikirjan avulla opit:

  • Tunnistamaan ja erottamaan mielesi negatiivisen jupinan sisäisestä viisaudestasi Kohtaamaan ja ylittämään hylätyksi tulemisen ja omien rajojen häviämisen pelot Olemaan myötätuntoinen itsellesi, sekä ymmärtämään unelmiesi yhteyden suhteeseesi itseesi Opettelemaan taidon, joka auttaa sinua kommunikoimaan selkeästi ja rakentavasti arjessa, sekä ymmärtämään, että mikään ei ole henkilökohtaista. Käyttämään kiitollisuuden voimaa elämänmuutoksessa Ymmärtämään mielen voiman ja sen, kuinka ajatukset muovaavat todellisuuttamme Harjoittamaan tietoista läsnäoloa ja sen vaikutusta onnellisuuteen Käyttämään erilaisia meditaatiotekniikoita mielenrauhan saavuttamiseksi Vapauttamaan luovuutesi ja ymmärtämään sen yhteyden onnellisuuteen Kohtaamaan pelkosi ja ymmärtämään rohkeuden merkityksen onnellisuuden kannalta

Liity onnellisen käsikirja -ohjelmaan

Onnellisen haasteeseen osallistuneiden kommentteja